Gårdbutik

Gårdbutikken er nu åben igen og vi har;
N
ye kartofler, jordbær, frilandsvinekød og Tuse Næs honning mv.

ÅBNINGSTIDER: 

Torsdag – søndag: kl. 10-18 samt når skiltet er ude ved vejen.

Frilandsgrisekød – vi producerer vores egne slagtesvin, der går ude på vores egne arealer. Frilandsgrisekødet bliver waakumpakket og frosset i små pakker til gårdbutikken i eget kølerum – se prisliste under “Udskæring og priser på gris”.

Tip til tilberedning:
Leverpostejen skal bages i vandbad v. 175-200 gr. ca. 1 time.
Rullepølsen skal koges v. Svag varme 1,5-2 timer trække i vandet også skal den i pres.

Kig ned i vores gårdbutik der ligger i Markeslev på Tuse Næs. Du kan evt. ringe og bestille i forvejen – så pakker vi varene for dig.

Comments are closed.