Gårdbutik

Vi har i gårdbutikken pt. kartofler, gulerødder, Tuse Næs æblemost, Tuse Næs honning, og vores eget frilandssvinekød (det er desværre ved at være udsolgt med svinekød – men der kommer nye forsyninger til november)

ÅBNINGSTIDER: 

Lørdag - søndag: kl. 10-18 samt når skiltet er ude ved vejen.

Frilandsgrisekød – vi producerer vores egne slagtesvin, der går ude på vores egne arealer. Frilandsgrisekødet bliver waakumpakket og frosset i små pakker til gårdbutikken i eget kølerum – se prisliste under “Udskæring og priser på gris”.

Tip til tilberedning:
Leverpostejen skal bages i vandbad v. 175-200 gr. ca. 1 time.
Rullepølsen skal koges v. Svag varme 1,5-2 timer trække i vandet også skal den i pres.

Kig ned i vores gårdbutik der ligger i Markeslev på Tuse Næs. Du kan evt. ringe og bestille i forvejen – så pakker vi varene for dig.

Comments are closed.