Gårdbutik

Gårdbutikken er pt. lukket resten af oktober måned.

Vi åbner igen til november og december. Der vil være mulighed for at købe diverse udskæringer eksempelvis medister, nakkekam, hakket kød mv.

Bestil meget gerne i forvejen.

ÅBNINGSTIDER – november – december: 

Lørdag - søndag: kl. 10-18 samt når skiltet er ude ved vejen.

Frilandsgrisekød – vi producerer vores egne slagtesvin, der går ude på vores egne arealer. Frilandsgrisekødet bliver waakumpakket og frosset i små pakker til gårdbutikken i eget kølerum – se prisliste under “Udskæring og priser på gris”.

Tip til tilberedning:
Leverpostejen skal bages i vandbad v. 175-200 gr. ca. 1 time.
Rullepølsen skal koges v. Svag varme 1,5-2 timer trække i vandet også skal den i pres.

Kig ned i vores gårdbutik der ligger i Markeslev på Tuse Næs. Du kan evt. ringe og bestille i forvejen – så pakker vi varene for dig.

Comments are closed.